Panna d.o.o.

Read more

Panna d.o.o.


Podjetje je bilo ustanovljeno z zasebnim, domačim kapitalom in je pričelo s poslovanjem v letu 1994.

V začetku leta 1995 smo podpisali pogodbo o sodelovanju s korporacijo Xerox Ltd. in postali njihov pooblaščeni partner  za prodajo in servisiranje blagovne znamke Xerox v Sloveniji.

kot potrditev uspešnosti sodelovanja se je podjetje Panna d.o.o. več let zapored uvrščalo  med slovenske poslovne gazele, to je med 500 najhitreje rastočih podjetij v Sloveniji.

S projektom slovenskih gazel smo ostali povezani vse do danes, saj smo kot zrelo in uspešno podjetje ponosni sponzor projekta že sedmo leto zapored (dnevnik/gazele.si).

Smo strokovnjaki pri kreiranju in upravljanju z dokumenti, svoje poslovne aktivnosti usmerjamo v napredna pisarniška okolja (zahtevne mrežne rešitve tiskanja, skeniranja in arhiviranja; optimizacija in upravljanje s tiskom) in zahtevna grafična okolja (digitalni tisk, design studii).

Zaupanje svojih strank opravičujemo z nenehnim vlaganjem v znanje zaposlenih in opremo.

Svoje stranke redno obveščamo o tehničnih novostih na najrazličnejših področjih in v ta namen že drugo leto izdajamo našo e-revijo IT pomočnik.

Od leta 2007 poslujemo v novih, lastnih poslovnih prostorih na Kolarjevi ulici 45a, v Ljubljani, kjer v našem razstavnem prostoru omogočamo strankam, da preizkusijo in se prepričajo v kvaliteto naših produktov in storitev.

Našo odličnost pri poslovanju nam priznava tudi mednarodno podjetje za ocenjevanje bonitet Bisnode Slovenija, ki je naše poslovanje v letu 2015 in 2016 ocenilo z najvišjo bonitetno oceno.

Svojo družbeno odgovornost udejanjamo na več področjih. Pri svojem poslovanju upoštevamo stroge ekološke standarde, kot sponzor ali donator podpiramo projekte slovenskih osnovnih in srednjih šol ter fakultet. Aktivno podpiramo tudi kulturne projekte (Zavod Bunker) in najrazličnejše športne prireditve (golf, tenis, kajakaštvo, itd.).

V letu 2016 smo v podjetju Panna d.o.o. z 10 redno zaposlenimi sodelavci ustvarili 1.502.579,68 EUR celotnih prihodkov in 100.459,26 EUR dobička.

  • Kolarjeva ulica 45a
    1000 Ljubljana
  • e: info@panna.si
  • w: panna.si/