AmCham Young Leaders Club – Management 3.0

30. november 2017
Preberite več

 

Dragi člani AmCham Young Leaders Cluba,

Vi ste tisti, ki vodite in iščete motivacijo zase, vi ste tisti, ki navdihujete svoje ekipe. Soočate se z izzivi in s spremembami v organizacijah. Kako biti bolj inovativni in se nalog lotevati s še večjo produktivnostjo? Vsaj nekatere odgovore boste dobili na delavnici Management 3.0

Delavnico Management 3.0. je razvil Jurgen Appelo na osnovi knjižne uspešnice "Management 3.0: Leading Agile Developers, Developing Agile Leaders". Gre za vrhunski management program, namenjen naprednemu izobraževanju vodij / managerjev v dobi digitalizacije in pospešenih inovacij. Agilni management je namreč nov pristop k vodenju ustvarjalnih ekip, ki je skladen z agilnim in vitkim razmišljanjem. 

 

 

Voranc Kutnik, CorpoHub, je certificiran ScrumMaster in Scrum Product Owner, edini Management 3.0  trener v Sloveniji. Po 10. letih dela v IT-ju se je odločil, da so agilne metodologije tisto s čimer se želi ukvarjati. Je eden od začetnikov vpeljave agilnih pristopov in metode Scrum v Slovenskem prostoru. 

 

 

 

Kdaj in kje?

Četrtek, 30. november 2017,
od 17.00 do 20.00.

Radisson Blu Plaza Hotel

 

Vabilo velja za udeležence AmCham Young Leaders Cluba. Prosimo za potrditev udeležbe. V kolikor se dogodka ne boste uspeli udeležiti, pošljite sporočilo na katja.cencur@amcham.si.