AmCham Young Leaders Club

Mreža izjemnih mladih poslovnih liderjev
Preberite več

Young Leaders Club

Živa Vadnov
Project Manager AmCham Young Leaders Club

Dragi mladi poslovni liderji,

Povezujejo nas  zaupanje, kreativnost, sodelovanje, optimizem in strast in odločni smo, da te vrednote delimo tudi z drugimi.

Pridruži se AmCham Young Leaders Clubu, klubu mladih poslovnih liderjev v katerem vsi člani skupaj s partnerji prispevamo k razvoju poslovnega okolja in družbe.

Skozi leto boste imeli možnost spoznati izjemne domače in tuje liderje in posameznike z zanimivimi zgodbami in izkušnjami. Hkrati je to izredna priložnost za povezavo z AmCham skupnostjo in sodelovanjem v iniciativi Vračamo družbi.

Kaj je novega?

Posvetovalno telo kluba je sestavljeno iz petih ambasadorjev, ki jih vsako leto izberejo ostali člani. Zadolženo je za sprejemanje ali zavračanje novih članov, ki niso bili vključeni v program AmCham Young Professionals, so stari med 35 in 40 let in se želijo včlaniti v AmCham Young Leaders Club.

Vsi, ki se želijo včlaniti, morajo izpolniti prijavnico, napisati motivacijsko pismo in pridobiti priporočilo vsaj enega člana kluba. Posvetovalno telo na podlagi tega presodi, ali bodo potrdili ali zavrnili prijavo v klub.

Postani član in sokreiraj pozitivne spremembe!

PRIJAVNICA    PREDNOSTI ČLANSTVA    PRAVILNIK

Ambasadorji kluba

Imamo nove ambasadorje kluba! Prinesli pa so tudi svoje izkušnje: K sodelovanju smo povabili vse super finaliste prejšnjih generacij AmCham Young Professionals. K sodelovanju smo povabili tudi vse člane kluba Young Leaders Club, ki so bili v preteklih letih najbolj aktivni. 
AMBASADORJI

 

 

Verjamem, da so priložnosti za pozitivne spremembe v družbi vedno in povsod. Sam jih trenutno vidim še najbolj v ustvarjanju širšega zavedanja, da vsak posameznik šteje, da vsak lahko ustvarja pomembne spremembe in da je vsak lahko nekomu dober zgled.

Klemen Medved, Mercator

Glavno upanje vseh nacij za napredek in prihodnost leži na nas mladih. Smo neobremenjena generacija, ki zna in si drzne. Priložnost je tu. Potrebujemo le spremembo za spremembe.

Jan Dobrilovič, Beeping

Priložnosti je toliko, kot jih želimo videti, vendar nekje je treba začeti, postopoma – korak za korakom v pravo smer. Prva prioriteta je gotovo, kako z vso infrastrukturo, ki danes že obstaja, poenostavimo življenje in odpremo prostor in čas za opravljanje kreativnih del in inovativnih projektov. Veliko imamo že razvitih rešitev, ki poenostavljajo marsikateri proces, sedaj je ključnega pomena njihova implementacija v prakso in širitev dobre prakse v družbi. Vse te spremembe pa bodo na plodna tla padle le v primeru, če bomo imeli enak odnos do vrednot in se jih kot družba zavedali.

Primož Zupan, MBills

Priložnost za spremembe v družbi vidim predvsem v ustvarjanju pozitivnega okolja za gospodarsko aktivnost, saj je gospodarska razvitost nujen pogoj za splošno blaginjo in napredek družbe. YLC v tem kontekstu izobražuje in povezuje mlade predstavnike gospodarstva in javnega sektorja, s čimer prispeva h krepitvi poslovnih vezi in dviga nivo sodelovanja v družbi nasploh.

Blaž Jakič, Triglav Osiguranje

Mreža izjemnih poslovnih liderjev mlajše generacije.

So ambiciozni, uspešni in aktivni. Vodijo z zgledom in postavljajo nova merila poslovnega vodenja. Združujejo jih vrednote, ki so v ospredju druženja. Skupaj se razvijajo v boljše liderje in Slovenijo sooblikujejo v državo optimizma.

Skozi povezovanje ustvarjajo priložnosti.

Skozi povezovanje ustvarjajo nove poslovne priložnosti. Zavezani so k oblikovanju stimulativnega in zaupnega okolja. Srečanja so namenjena širjenju dobrih praks, spoznavanju svetovnih trendov, razvijanju novih idej, medsebojnem deljenju znanja in ustvarjanju pozitivne energije. 

Vračajo družbi.

Zavedajo se, da uspeh pomeni odgovornost. V okviru iniciative Vračamo družbi, člani kluba vsako leto proaktivno organizirajo družbeno odgovorne akcije. Stremijo k temu, da postanejo zgled na tem področju. Zato se povezujejo z enako mislečimi posamezniki in organizacijami za večji učinek.