Best Practice Academy

Preberite več

Aleksander Baretič - Mars Overseas Holdings

Verjamem v načelo, da se nikoli ne nehamo učiti. Bistvenega pomena je, da stojimo z nogami trdno na tleh, da iščemo priložnosti, sprejemamo različnost in poskušamo vedno nove stvari. S takim pristopom lahko boljše razumemo sedanjost in preteklost, to pa pripomore k sprejemanju boljših odločitev v prihodnosti.

Aleksandra Brank – Bisnode

Moja življenjska misija ni zgolj preživetje, želim rasti; to želim doseči z malce strasti, z malce sočutja,  z malce humorja in malce stila. Maya Angelou

Alenka Rozman - NLB

Izčrpanost in izgorelost ne vodita k odličnosti v vodenju in kreativnosti. Arianna Huffington

Eva Cvelbar Primožič, Kolektor Group

Karkoli počnete, pa naj bo to na poslovnem ali zasebnem področju, počnite to s srcem, strastjo in željo po spremembi. Ko vpnete to v svoje vsakodnevne aktivnosti, uspeh vstopi v vaše življenje kot nepričakovan gost. 

Jana Jovanovska - Philip Morris Ljubljana

Pesimist vidi težavo v vsaki priložnosti. Optimist vidi priložnost v vsaki težavi. Winston Churchill

Ksenija Božič - BB Consulting

Ksenija Špiler Božič se smatra za iskalko biserov. Z izjemno sposobnostjo empatije lahko hitro spregleda in spodbuja posameznikove skrite talente. Verjame, da ima vsak skriti potencial, ki samo čaka, da se ga odkrije. Vsak dan se vpraša, ali je najboljša verzija sama sebe.

Katra Šemrov – Microsoft

Citat, po kateremu se trudim živeti vsak dan je ''Kar daš, to dobiš''. Vem, da je ta stavek malce obrabljen, vendar resnično verjamem, da bo ustrežljivost poplačana z obrestmi.

Maja Langerholc – KPMG

Moja življenjska filozofija je pozitiven odnos. Uživaj v trenutku, pa naj bo ta ovira ali priložnost. Navdihujejo me ljudje in stvari, ki so pomembne in prispevajo k boljši kvaliteti življenja.

Mateja Panjan - Danfoss Trata

Success is never final and failure never fatal. It's courage that counts. George F. Tilton

Mojca Perič – Helios

It's never too late to be what you might have been.

Martina Merslavič - Sistem 2

I see myself as an active, curious and energetic person – therefore I have a couple of life mottos handy for different situations. But they are all related to my deep and sincere acceptance of the notion that problems are my friends: solving each and everyone of them pushes me out of my comfort zone and helps me grow personally and professionally. And although I stumble here and there, the final reward is always the experience, innovation and skill to handle the next problem even better.

Nina Remškar – Roche

Uspeh kot tak ni bil nikol moj cilj, niti me ne skrbi, ali bom uspešna. Raje se osredotočim na to, da bom pomembna, čemur poslednično sledi tudi uspeh. V veliko veselje mi je sodelovati v Best Practice Academy in resnično se veselim vseh projektov, ki lahko prinesejo pozitivne spremembe in imajo potencial, da bodo  nekako vplivali na našo prihodnost. Strinjam se, da nam nihče ne more reči, da je nebo meja, ko pa obstajajo stopinje na luni.

Rok Cuderman – Petrol

Korekten odnos do vseh ljudi, inovativnost in strast mi polepšajo dni – poslovne in/ali privatne – polne zadovoljstva.

Simona Dijak - Goodyear Dunlop Sava Tires

Najboljše stvari (projekti, poslovni dosežki, itd.) se zgodijo, ko vanje vložiš svoje srce.

Soniboj Knežak - Steklarna Hrastnik

Nič ni nemogoče, zgolj nebo je meja.

Tea Gasser – PwC

Moja življenjska misija ni zgolj preživetje, želim rasti; to želim doseči z malce strasti, z malce sočutja,  z malce humorja in malce stila.

Tjaša Kolenc Filipčič - Zavarovalnica Triglav

Verjamem v to, da moraš s svojim delom slediti trem ciljem: da sodelujemo/se povezujemo, da rastemo in da pustimo sled.

Viviana Žorž – Adecco

Poslanstvo Adecca je tudi, da pomaga ljudem napredovati v karieri.  Med vsemi znanji in izkušnjami, ki jih delimo s kandidati in podjetji, mi je še posebej všeč misel, ki se v poslovnem svetu vedno znova izkaže za resnično: veliko delaj in bodi prijazen do ljudi.

Zvezdana Lubej - Profiles International Slovenia

Moje poslanstvo je pomagati ljudem, da naredijo premike v razmišljanju in zavedanju. To me motivira in dela zavzeto. Best of the Best je prav to, spreminja razmišljanje in zavedanje ljudi o tem, kar je zares pomembno in kar šteje; odprtost za spremembe, odprtost za sodelovanje in odprtost do ljudi, zato sem ponosna, da sem del ekipe Best practice Academy.