SMO DRUGAČNI!

Vsebine podajamo drugače – POZITIVNO, skozi dialog in pogovor ter s soočenjem različnih mnenj. Pokrivamo vse tematike, ki omogočajo razvoj Slovenije, izboljšujejo poslovno in življenjsko okolje ter povečujejo konkurenčnost.

 

ZANIMIVI ZA VSE!

Odmevno mesečno srečanje, ki pritegne poslovno javnost, diplomacijo, odločevalce in medije.

Naši gostje niso le govorniki, z njimi SODELUJEMO in KREIRAMO vsebino AmCham Poslovnega zajtrka.

 

Z odmevnimi dogodki – AmCham Poslovnimi zajtrki gradimo dialog z odločevalci.

 

 

Aktualne vsebine AmCham Fokus, ki jih v središče postavljajo AmCham komisije

Smo aktualni.

Aktualne teme obravnavamo podrobno, s strokovnega stališča. AmCham komisije so platforme znanja, AmCham Fokus pa je mesto, kjer se njihovi pogledi in predlogi predstavijo širši zainteresirani javnosti. Poglobljena razprava omogoča nove poglede in ideje kako izboljšati poslovno in življenjsko okolje.   

 

Povezujemo znanje z vplivom.

AmCham Fokus je priložnost za srečevanje strokovnjakov in odločevalcev. Konstruktivne in proaktivne ideje ustvarjajo prostor dialoga in dobrih odločitev.

 

Odpiramo prostor.

AmCham Fokus je informativne in odprte narave, povezuje poslovno javnost z zainteresiranimi javnostmi iz sveta odločevalcev in medijev. Izzivi so za nas nove priložnosti za povezovanje.

Razvojno-investicijska konferenca Slovenia Business BridgeTM je poslovna konferenca, namenjena predstavitvi slovenskega investicijskega okolja in poslovnih priložnosti v Sloveniji tujim investitorjem kakor tudi izpostavljanju konkretnih priložnosti za slovenska podjetja v ZDA ter na drugih tujih trgih.

Oktober 2011 – prva konferenca z več kot 500 udeleženci je utrdila ameriško-slovenske poslovne vezi ter poudarila možnosti za povečanje trgovanja in naložb.

2013

2015

Utrinke s konference Slovenia Business BridgeTM 2015 si lahko ogledate tukaj.

Video utrinke si lahko ogledate tukaj.

Več informacij najdete tukaj.

2017 – investicije in poslovne priložnosti so naša prioriteta. Skupaj postavimo Slovenijo na zemljevid konkurenčnih držav.

Slovenia Business BridgeTM tudi v 2017. Bodite z nami.

AmCham Business Leaders Club je namenjen vodilnim poslovnim liderjem največjih podjetij, ki so člani AmCham Slovenija.

 

Srečanja potekajo v ožjem krogu in so namenjena zasnovana z namenom vzpostavljanju mreže odnosov med eminentnimi poslovnimi liderji z izmenjavo idej, izkušenj in najboljših praks na najvišji ravni ter so odlična priložnost za osebna srečanja med in s pomembnimi odločevalci z različnih področij. 

 

AmCham Business Leaders Club poleg tega omogoča poslovnim voditeljem liderjem iz tujine, ki živijo in delajo v Sloveniji, hitrejšo in učinkovitejšo vključitev v slovensko poslovno okolje.

 

Patroni AmCham Business Leaders Club: 

Liderji vozijo:

AmCham Business Leaders Club se srečuje v: