Mednarodno sodelovanje

Preberite več

Odprti za priložnosti povezujemo!

Pomembno poslanstvo AmCham Slovenija je povezovanje. Sodelujemo s poslovnimi, neodvisnimi in vladnimi organizacijami, ki delujejo na področju ZDA in širše. AmCham Slovenija je redna članica U.S. Chamber of Commerce v Washingtonu.

V Evropi smo doma!

AmCham Slovenija je del mreže AmChams in Europe, ki združuje 46 AmChamov v 44 državah. Ponosni smo, da je izvršna direktorica AmCham Slovenija, Ajša Vodnik, izvoljena članica Izvršnega odbora evropskega združenja AmChams in Europe. Naši člani imajo tako priložnost, da navežejo neposredne stike s poslovno skupnostjo v vseh državah.​

Tukaj smo za vas!

Z znanjem, izkušnjami in razvejeno mrežo v ZDA svojim članom pomagamo pri iskanju tujih vlagateljev ter jim svetujemo pri preučevanju priložnosti za širitev dejavnosti na trg ZDA.

Iščemo priložnosti in znanje!

Z namenom širjenja obzorij, prenosa dobrih praks v slovensko poslovno okolje ter iskanja novih poslovnih partnerjev organiziramo poslovne delegacije v ZDA, ki so v celoti prilagojene željam in potrebam udeležencev.

Verjamemo v Slovenijo, državo optimizma in priložnosti!

V luči digitalne transformacije, ustanovitve enotnega evropskega digitalnega trga in dejstva, da imamo odlično geografsko lego, visoko izobraženo delovno silo in dobro razvito infrastrukturo, smo prepričani v Slovenijo, Zeleno referenčno državo v digitalni Evropi.