Svet guvernerjev

Preberite več

Med rednimi letnimi skupščinami vodi AmCham Slovenija deset članski Svet guvernerjev

Predsednica AmCham Slovenija:

Za predsednico zbornice je bila ponovno septembra 2017 za mandat dveh let izvoljena Nevenka Kržan, senior partnerka KPMG.

Nevenka Kržan, KPMG

Sem izjemno počaščena, da ste mi kot poslovna skupnost in skupina izjemnih posameznikov zaupali funkcijo predsednice AmCham Slovenija, da bomo lahko v prihodnje skupaj oblikovali delovno in življenjsko okolje v Sloveniji, s kakovostnimi temelji in programi spodbujali konkurenčno gospodarsko okolje ter transparentno in etično poslovanje. Še naprej bomo krepili medsebojne poslovne vezi, saj je pozitiven dialog med poslom in odločevalci ključnega pomena, podpirali razvoj aktivnih mladih strokovnjakov in jim istočasno zagotovili široko kakovostno poslovno mrežo ter tudi na ta način spodbujali izmenjavo dobrih praks ter skupaj vračali družbi.

Iztok Klančnik, Hewlett Packard Enterprise - Operated by Selectium
Prvi podpredsednik

Robert Trnovec, Microsoft
Drugi podpredsednik

 

Milan Dragić, Bisnode Južni trgi

Vanja Hrovat,  Generali zavarovalnica

Janko Medja, Elektronček

Enzo Smrekar, Droga Kolinska

AmCham Slovenija ustvarja okolje za srečanja poslovne skupnosti, ki razpravlja o pomembnih temah in predlaga ukrepe, ki so izjemnega pomena za splošno boljše življenje v Sloveniji.

Ajša Vodnik, generalna izvršna direktorica, AmCham Slovenija

AmCham Slovenija ni le skupina izjemnih posameznikov, je mnogo več kot to, je poslovna skupnost priložnosti in optimizma. Delimo en skupni cilj, gradimo boljše poslovno in življenjsko okolje v Sloveniji.

Stefan Reisinger, Ex officio U.S. Embassy Ljubljana

Sodelovanje med Ameriškim veleposlaništvom v Ljubljani in AmCham Slovenija prinaša koristi gospodarstvu in ljudem v obeh državah.

Deana Jezeršek, predstavnica Young Professionals, Languagesitter