AmCham komisije za boljše poslovno in življenjsko okolje v Sloveniji

Predlogi AmCham komisij
Preberite več

Predstavljamo vam predloge AmCham zagovorništva, ki so plod dela več kot 280 posameznikov iz osmih delovnih komisij, ki delijo svoje znanje in izkušnje za boljše poslovno in življenjsko okolje v Sloveniji.

Kot ključne tematike, ki bodo usmerjale naše delo v naslednjem letu, smo prepoznali zdravje, znanje, varnost in poslovno okolje. Želimo, da so naši predlogi v pomoč tako poslovni skupnosti kot državi, saj vedno predlagamo in podpiramo uresničljive ideje in si prizadevamo biti konstruktivni partner v dialogu. 

Za spremembe v družbi je potreben dialog gospodarstva, znanosti, države in civilne družbe. V AmCham Slovenija zato skozi razvejano mrežo članov iz različnih panog povezujemo znanje, ustvarjamo nove ideje in predlagamo konkretne rešitve, ter tako delujemo kot glas slovenskih in mednarodnih podjetij. V širokem okviru naslavljamo zelo konkretna polja delovanja in predlagamo spremembe, saj želimo s svojim znanjem in vizijo skozi dialog s ključnimi deležniki prispevati k pozitivnim spremembam. 

V knjižici so predstavljeni povzetki konkretnih predlogov in področij. Prebrskajte jo!

AMCHAM ZAGOVORNIŠTVO