AmCham Poslovni zajtrk

Vsebine podajamo pozitivno, skozi dialog in pogovor ter s soočenjem različnih mnenj
Preberite več

AmCham Poslovni zajtrk je odmevno mesečno srečanje, ki pritegne poslovno javnost, diplomacijo, odločevalce in medije. Naši gostje niso le govorniki, z njimi sodelujemo in kreiramo vsebine AmCham Poslovnega zajtrka. 

Soočenja različnih mnenj

Vsebine podajamo na drugačen, pozitiven način, skozi dialog in pogovor ter s soočenjem različnih mnenj. Tako ustvarjamo nove ideje in konkretne rešitve. Pokrivamo tematike, ki omogočajo razvoj Slovenije, izboljšujejo poslovno in življenjsko okolje ter povečujejo konkurenčnost.

Naslavljamo različne aktualne tematike, informiramo in izmenjujemo dobre poslovne prakse, obenem pa AmCham Poslovni zajtrki predstavljajo odlično priložnost za širjenje priložnosti in znanj. V AmCham Slovenija skozi razvejano mrežo članov iz različnih panog povezujemo znanje in delujemo kot glas slovenskih in mednarodnih podjetij. 

Za spremembe v družbi je potreben odprt dialog gospodarstva, znanosti, države in civilne družbe.

 

 

 

 

Udeležba na AmCham Poslovnem zajtrku

Za člane AmCham Slovenija je udeležba na Poslovnih zajtrkih brezplačna, velja pa naslednje določilo: za patrone do 3 osebe, za kategorijo corporate do 2 osebi, za kategorijo entrepreneur do 1 oseba, za kategorijo non-profit 1 oseba na petih Poslovnih zajtrkih v letu. Dodatnim udeležencem - članom zaračunamo ½ kotizacijo v višini 25 EUR + DDV. Kotizacija za nečlane je 50 EUR + DDV. Izjema so veleposlaniki, namestniki veleposlanikov ter zaposleni v državni upravi. Odpoved udeležbe do 24 ur pred dogodkom. V primeru neudeležbe brez odpovedi vam bomo žal zaračunali kotizacijo.