AmCham Young Professionals™

Način razmišljanja naprej
Preberite več

AmCham Young ProfessionalsTM je način razmišljanja naprej.

11

generacij

1500

potencialov

11

AmCham top potencialov leta

Osebni in karierni razvoj. Poslovni liderji naslednje generacije želijo razvijati svoje talente in opolnomočiti druge.

Mreža posameznikov in podjetij. 150 različnih pogledov, skupna vibracija razmišljanja.

Okolje z visokim potencialom. Navdih za AmCham Slovenija in obveza za spremembe na bolje.

Ime igre je radovednost. Koledar AmCham Young Professional sestavljajo interaktivne delavnice, predavanja, pogovori s poslovnimi liderji, obiski na terenu, Young vikend srečanje in še veliko več.

Kako se vključiti v program AmCham Young ProfessionalsTM?

Vodstveni potencial, visoka etična načela, strast do dela, vztrajnost, želja po osebnostnem razvoju in izboljšanju lastnih kompetenc – vse to so kvalitete, ki jih iščemo pri udeležencih programa AmCham Young ProfessionalsTM. Potenciale, voditelje, stare med 25 in 35 let, v program predlagajo njihovi nadrejeni. Tako jih dodatno motivirajo in vzpodbudijo.

11 najboljših – AmCham top potencialov leta!

Vsaka generacija ima svojega ambasadorja, zmagovalca, ki jo predstavlja.


 

AmCham YOUng

Tonja Avsenik
Vodja programov Young in vodja projektov tonja.avsenik@amcham.si

Matej Gostiša, regionalni manager, Zavarovalnica Triglav, AmCham top potencial leta 2019

Če zaupaš vase in v ekipo, s katero delaš, lahko na zaupanju zgradimo marsikaj.

dr. Vita Godec, vodja oddelka Razvoj poslovanja, Lenis farmacevtika, AmCham top potencial leta 2018

Lahko spremenimo Slovenijo na bolje. Ampak ne smemo samo govoriti, res jo dajmo!

Deana Jezeršek, soustanoviteljica in vodja izobraževanja in razvoja, LanguageSitter d.o.o., AmCham top potencial leta 2017

Mi smo vsi zvezde. Bodimo kot zvezdica Zaspanka, ki je morala na Zemljo za kazen. Ne skrivajmo zlatih las, ampak jih pokažimo, izkoristimo svoj potencial. Najdimo nekoga, ki ima kamen namesto srca, ga ogrejmo in mu vrnimo srce.

Nina Langerholc Čebokli, samostojna svetovalka za organizacijski dizajn, AmCham top potencial leta 2016

Iskreno lahko trdim, da je sodelovanje v programu AmCham Young Professionals ProgramTM delovalo name kot energetska bomba in me vsakič navdalo s še več želje po znanju in uvajanju sprememb na bolje. Odlična atmosfera sodelovanja, izmenjave različnih pogledov in gostovanje vrhunskih vodij in managerjev v kombinaciji z zabavno in sproščeno komunikacijo so odličen recept za nepozabno izkušnjo. Želim si še naprej ohraniti aktivno vlogo in priporočam vsem, da se izkoristijo to priložnost.

Tomaž Švajger, podpredsednik in izvršni direktor prodaje, Doctrina d.o.o., AmCham top potencial leta 2015

Program AmCham Young Professionals™ posameznika spodbudi k drugačnemu razmišljanju, mu da dodatno širino in ga tako profesionalno kot tudi zasebno izredno obogati. Največja dodana vrednost programa je po mojih izkušnjah v povezovanju in prepletanje pozitivnih energij, ki spodbujajo h kolektivnemu in družbeno odgovornemu delovanju tako pri deležnikih samega programa kot tudi v širši okolici.

dr. Gaj Stavber, vodja razvojnih projektov v Globalni organizaciji projektnega vodenja v skupini Sandoz, Razvojni center Slovenija, Lek d.d., AmCham top potencial leta 2014

Vse je v kemiji med ljudmi in pravimi vrednotami - to je tisto, kar me je navdihnilo med letom. Prave vrednote, katerim pa naj sledijo pozitivna in odločna dejanja, so postali moje pomembno vodilo. Program AmCham Young ProfessionalsTM je vsekakor potovanje po poteh mreženja, druženja, učenja mehkih veščin in elementov vodenja, nedvomno pa je priložnost, da vsakdo lahko stopi iz cone udobja ter prispeva k svoji izgradnji v različnih smereh. Gre za pravo izbiro & pravo smer.

Blaž Jakič, član upravnega odbora, Triglav Osiguranje, AmCham top potencial leta 2013

AmCham Young ProfessionalsTM program ponuja odlično priložnost za spoznavanje novih ljudi in vzpostavljanje poslovnih vezi z nadarjenimi in ambicioznimi posamezniki. Hkrati pa udeležencem omogoča pridobivanje znanja in izkušenj značilnih in nujnih za sodobno poslovno okolje na zanimiv in interaktiven način delavnic in predavanj.

dr. Nana Šumrada Slavnič, LL.M., Ekipa 2 d.o.o. (Outfit7), direktorica pravne službe, AmCham top potencial leta 2012

Program  AmCham Young ProfessionalsTM je platforma za druženje mladih Slovencev z izstopajočo poslovno in osebno kulturo. Nova dimenzija programa leži v ustvarjanju "networkinga" v povezavi s poslovno inteligenco z mednarodnim priokusom.

Tomaž Lanišek, AmCham top potencial leta 2011

Ker so se srečanja odvijala v prijetnem in predvsem neformalnem vzdušju, smo se lahko odprto pogovarjali in debatirali s top biznis liderji in mednarodnimi govorniki. S tem nam je program odprl nov pogled na naše karierne cilje, na to, kako naj bi liderji delovali, in nam dal misliti, kako že delujemo v naših delovnih pozicijah.


PRAVILNIK PROGRAMA AMCHAM YOUNG PROFESSIONALSTM


Program AmCham Young ProfessionalsTM je intelektualna lastnina AmCham Slovenija

V letu 2012 je program dosegel ustrezno stopnjo individualnosti, kreativnosti in prepoznavnosti ter tako postal zakonito upravičen do zaščite avtorskih pravic kot intelektualna lastnina AmCham Slovenija in ekipe, ki ga je razvila pod vodstvom mag. Ajše Vodnik, generalne direktorice AmCham Slovenija. Enako velja tudi za znamko AmCham Young ProfessionalsTM.