Best of the Best 2019 – prijavite svojo najboljšo poslovno prakso

Bodite navdih. Predstavite svoje najboljše poslovne prakse in postanite najboljši med najboljšimi, Best of the Best 2019.
Preberite več

Vse člane AmCham Slovenija in podjetja v slovenski poslovni skupnosti*, ki želite predstaviti svoje izjemne poslovne prakse, vabimo, da se prijavite na razpis Best of the Best 2019.

Izjemni projekti in najboljše poslovne prakse v slovenski poslovni prostor vnašajo nova znanja, pristope, izdelke, procese in poslovne modele na inovativen način. S svojo kreativnostjo in energijo motivirajo ne le zaposlenih v podjetjih, temveč celotno poslovno skupnost, s povezovanjem, sodelovanjem in zaupanjem pa širijo znanje, izkušnje in optimizem. Zato jih v AmCham Slovenija s ponosom izpostavljamo, predstavljamo in nagrajujemo.

Sodelujte v enem (ali več) tematskih sklopih in postanite navdih za pozitivne spremembe v slovenskem poslovnem okolju.


RAZPIS - BEST OF THE BEST 2019

PRIJAVNICA

Prijavnico shranite, izpolnite in pošljite na elektronski naslov tonja.avsenik@amcham.si, do 15. februarja 2019, do 14. ure.


Dodatne informacije: Za vse dodatne informacije o programu in nagradnem natečaju Best of the Best 2019 se prosimo obrnite na Tonjo Avsenik, tonja.avsenik@amcham.si, 031-453-578.

P.S. Ali poznate še kakšne izjemne projekte v drugih podjetjih in bi jih želeli nominirati in motivirati? Sporočite nam in povabili jih bomo k sodelovanju!

*Na priporočilo članov AmCham Slovenija.