Best Practice Academy

Preberite več

Alenka Rozman - NLB

Izčrpanost in izgorelost ne vodita k odličnosti v vodenju in kreativnosti. Arianna Huffington

Barbara Benčina Čož – SAP

Dobre ideje spreminjajo svet! "Vem, da nič ne vem", je moto, ki mi je blizu že od malih nog in gonilna sila pri širjenju znanj. Pri svojem delu težim k novim znanjem, idejam in rešitvam. Vsak dan je priložnost, da si kreativen.

Eva Cvelbar Primožič, Kolektor Group

Karkoli počnete, pa naj bo to na poslovnem ali zasebnem področju, počnite to s srcem, strastjo in željo po spremembi. Ko vpnete to v svoje vsakodnevne aktivnosti, uspeh vstopi v vaše življenje kot nepričakovan gost. 

Jana Jovanovska - Philip Morris Ljubljana

Pesimist vidi težavo v vsaki priložnosti. Optimist vidi priložnost v vsaki težavi. Winston Churchill

Lara Vodlan – Microsoft 

Ko govorimo o raznolikosti, moramo nujno razmišljati o vključevanju. Prihodnost je raznolika, multikulturna in vključevanje (vseh) mora postati nov model vodenja in sodelovanja.

Maja Langerholc – KPMG

Moja življenjska filozofija je pozitiven odnos. Uživaj v trenutku, pa naj bo ta ovira ali priložnost. Navdihujejo me ljudje in stvari, ki so pomembne in prispevajo k boljši kvaliteti življenja.

Mateja Panjan - Danfoss Trata

Success is never final and failure never fatal. It's courage that counts. George F. Tilton

Natalija Podjaveršek Petkovič AbbVie Biofarmacevtska družba 

Charles Caleb Colton pravi: »Posnemanje je najbolj odkrita oblika laskanja.« Jaz pa dodajam: Ostanimo radovedni in prenašajmo, kar je dobrega, od podjetja do podjetja; od panoge do panoge.

Nina Remškar – Roche

Uspeh kot tak ni bil nikol moj cilj, niti me ne skrbi, ali bom uspešna. Raje se osredotočim na to, da bom pomembna, čemur poslednično sledi tudi uspeh. V veliko veselje mi je sodelovati v Best Practice Academy in resnično se veselim vseh projektov, ki lahko prinesejo pozitivne spremembe in imajo potencial, da bodo  nekako vplivali na našo prihodnost. Strinjam se, da nam nihče ne more reči, da je nebo meja, ko pa obstajajo stopinje na luni.

Polona Lovšin – Riko

Nasmeh, s katerim spodbudno začnem dan in zadovoljno zaključim večer.

Rok Cuderman – Petrol

Korekten odnos do vseh ljudi, inovativnost in strast mi polepšajo dni – poslovne in/ali privatne – polne zadovoljstva.

Rok Zagruševcem – A1 Slovenija

Vsak dan skušam ustvarjati in jahati valove. Nekdo je rekel: »Če ne delaš valov, se ne trudiš dovolj.«

Saša Zor – InterContinental Ljubljana 

Skušam slediti napotkom enega od mojih osebnih mentorjev - pametno vodi, da razvijaš zaupanje zaposlenih, spodbujaj tekoči dialog, prepoznaj dosežke ekipe in, kar je najpomembneje - ne pozabi se igrati. Delamo v okolju s številnimi možnostmi za osebno in profesionalno rast, zato se včasih spodbujamo, da odražamo ta občutek in pri tem sta nasmeh ter zabava najboljši pristop.

Simona Dijak - Goodyear Dunlop Sava Tires

Najboljše stvari (projekti, poslovni dosežki, itd.) se zgodijo, ko vanje vložiš svoje srce.

Špela Kern Halcom

Verjamem, da je prav vse stvar naše izbire. Ko izbiram, imam v mislih željo po nenehni rasti in doprinosu družbi. Znanje, vztrajnost in sodelovanje pa so tiste vrline, s katerimi to željo uresničujem.

Tjaša Kolenc Filipčič - Zavarovalnica Triglav

Verjamem v to, da moraš s svojim delom slediti trem ciljem: da sodelujemo/se povezujemo, da rastemo in da pustimo sled.

Viviana Žorž – Adecco

Poslanstvo Adecca je tudi, da pomaga ljudem napredovati v karieri.  Med vsemi znanji in izkušnjami, ki jih delimo s kandidati in podjetji, mi je še posebej všeč misel, ki se v poslovnem svetu vedno znova izkaže za resnično: veliko delaj in bodi prijazen do ljudi.

Zvezdana Lubej – Profiles International Slovenia

Moje poslanstvo je pomagati ljudem, da naredijo premike v razmišljanju in zavedanju. To me motivira in dela zavzeto. Best of the Best je prav to, spreminja razmišljanje in zavedanje ljudi o tem, kar je zares pomembno in kar šteje; odprtost za spremembe, odprtost za sodelovanje in odprtost do ljudi, zato sem ponosna, da sem del ekipe Best practice Academy.  

Svjetlana Almaš - Generali Zavarovalnica

Zberi pogum in si prizadevaj za več, za bolje, za najboljše. Uči se in vsak dan znova naredi nov korak naprej. Na tej poti se pogumno sooči z izzivi, ki ti stojijo nasproti. Vedi, tam so zato, da te opomnijo k čemu stremiš.

Aleš Muhič - Pro Plus

Ob trdem delu, znanju in strasti, so ključna sestavina uspešnih zgodb, ljudje. Stkane poslovne vezi sestavljajo odlična partnerstva in če sami sežemo visoko, se skupaj lahko vzpnemo še višje.

Vanja Ogrinc - Nomago

Za karierni razvoj je pomembno predvsem tisto, kar počneš v zasebnem življenju, saj ti ravno vsi tisti pozitivni utripi v prostem času dajo moč za premikanje meja in ustvarjanje novih idej.

Maša Butara, Luna \TBWA 

Brez dobrih odnosov in obilice spoštovanja ni uspeha in ne zadovoljstva. Poleg tega pa prisegam tudi na odprtost do novih stvari, tehnologij in novih ljudi, kajti močno se zavedam, da so samo spremembe edina stalnica.