Best of the Best 2021 – prijavite svojo najboljšo poslovno prakso

Prijave so odprte do 19. februarja 2021.
Preberite več

Radovedni smo in želimo se učiti od najboljših! Predstavite svoje najboljše poslovne prakse in postanite najboljši med najboljšimi, Best of the Best 2021. Najboljše poslovne prakse v slovenski poslovni prostor vnašajo inovativnost, motivacijo ter povezovanje za rast in napredek. V AmCham Slovenija jih zato s ponosom izpostavljamo, predstavljamo in nagrajujemo.

Izjemni projekti in najboljše poslovne prakse v slovenski poslovni prostor vnašajo nova znanja, pristope, izdelke, procese in poslovne modele na inovativen način. S svojo kreativnostjo in energijo motivirajo ne le zaposlenih v podjetjih, temveč celotno poslovno skupnost, s povezovanjem, sodelovanjem in zaupanjem pa širijo znanje, izkušnje in optimizem. Zato jih v AmCham Slovenija s ponosom izpostavljamo, predstavljamo in nagrajujemo.

 

Šprint za prijave na Best of the Best 2021 se začenja. Prijavite se lahko vsi člani AmCham Slovenija in podjetja v slovenski poslovni skupnosti na priporočilo članov.


KDO BO NAJBOLJŠI MED NAJBOLJŠIMI 2021?

RAZPIS BEST OF THE BEST 2021 

PRIJAVNICA 


Dodatne informacije: tonja.avsenik@amcham.si.

P.S. Ali poznate še kakšne izjemne projekte v drugih podjetjih in bi jih želeli nominirati in motivirati? Sporočite nam in povabili jih bomo k sodelovanju!