Kako se nam pridružiti?

Preberite več

Ugodnosti članstva   Vloga za članstvo

Pravilnik o članstvu

 

Prijavnica

Postati želimo član Ameriške gospodarske zbornice v Sloveniji — AmCham Slovenija.


Zahtevano polje ne sme ostati prazno
Podatki o podjetju

Prosimo navedite imena zaposlenih v vašem podjetju, za katere želite, da prejemajo vabila na dogodke AmCham Slovenija in informacije o aktivnostih AmCham Slovenija: ime, priimek, naziv, telefon, e-mail.

Korporativni člani in Patron člani do 10 oseb. Podjetniki in neprofitne organizacije do 5 oseb.


Kategorije članstva

Kategorija članstva je določena s strani Sveta guvernerjev in je v skladu z letnimi prihodki podjetja. Kot je določeno v pravilniku o članstvu, imajo vsi člani AmCham Slovenija možnost prehoda v višjo kategorijo, ne glede na prihodke podjetja ali skupine, kateri pripadajo. Več o kategorijah članstva na www.amcham.si. Članarina se plača v obdobju tridesetih (30) dni po izdaji računa članu poslovne skupnosti AmCham Slovenija.Kontaktne informacije
Izjava o varovanju osebnih podatkov

Informacije, ki jih navajate v Vlogi za članstvo bodo uporabljene izključno za namene komunikacije in poslovanja z vami in z zaposlenimi v vašem podjetju, ki je član AmCham Slovenija. AmCham Slovenija ima Pravilnik o zasebnosti osebnih podatkov. Vse informacije, ki jih navajate v tej Vlogi za članstvo, bodo shranjene in uporabljene v skladu s tem pravilnikom. AmCham Slovenija lahko objavi seznam članov ali letno knjigo, ki lahko vključujejo imena, elektronske naslove, telefonske številke in naslove članov ter so lahko v vpogled vsem v elektronski oz. tiskani obliki.

Več si preberite v AmCham Pravilniku o zasebnosti.

AmCham Slovenia lahko objavi fotografije in/ali posnetke dogodkov in njihovih udeležencev na naši spletni strani, na družbenih omrežjih in/ali v AmCham letni knjigi. Ob tem so lahko objavljena tudi imena članov, naslovi in imena podjetij, ter so lahko v vpogled vsem v elektronski oz. tiskani obliki. Če se z objavo vaših fotografij, posnetkov in drugih podatkov ne strinjate, prosimo, da kontaktirate office@amcham.si.