Mednarodno sodelovanje

Preberite več

Vstopna točka za trg ZDA in povezave v Evropi

Z znanjem, izkušnjami in razvejano mrežo partnerjev v ZDA svojim članom pomagamo odpiramo priložnosti na trgu ZDA, nudimo podporo investitorjem in se povezujemo z Američani slovenskih korenin ali izjemnimi Slovenci v ZDA iz vseh sfer znanosti, gospodarstva in kulture.

Odpiramo priložnosti in povezujemo!

Z namenom širjenja obzorij, prenosa dobrih praks v slovensko poslovno okolje ter iskanja novih poslovnih partnerjev organiziramo poslovne in razvojne delegacije v ZDA, ki so v celoti prilagojene željam in potrebam udeležencev.

Delimo znanje in izkušnje!

Organiziramo USA Meetup srečanja in delavnice USA Boot Camp, vse z namenom boljšega razumevanja trga ZDA.

Verjamemo v Slovenijo, državo optimizma in priložnosti!

Ker verjamemo v Slovenijo gradimo zemljevid zgodb in izjemnih  življenjskih poti naših »ambasadorjev prijateljstva« v ZDA ter njihovo zaupanje v Slovenijo – Believe in sLOVEnia. Želimo izpostaviti in povezati izjemne posameznike, ki so zaradi svojih dosežkov in pozitivnega odnosa do Slovenije naši veliki prijatelji.

V Evropi smo doma!

AmCham Slovenija je del mreže AmChams in Europe, ki združuje 46 AmChamov v 44 državah. Ponosni smo, da je bila generalna direktorica AmCham Slovenija, Ajša Vodnik, dva mandata izvoljena članica Izvršnega odbora evropskega združenja AmChams in Europe.

AmCham Slovenija je članica U.S. Chamber of Commerce v Washingtonu.