Pomagajte nam odkriti PLAN B

AmCham Business Leaders Book Club, 10. december 2020
Preberite več

Pomagajte nam odkriti PLAN B.

Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite na decembrskem AmCham Business Leaders Book Club dogodku, kjer bomo s priznanim novinarjem Boštjanom Videmškom govorili o njegovi najnovejši knjigi PLAN B.

Dogodek bo potekal v četrtek, 10. decembra 2020, med 16.00 in 17.15*. Srečanje bomo za vašo in našo varnost v celoti izvedli prek spleta. V pogovoru se nam bodo pridružile tri izjemne poslovne liderke oz. liderji, ki jih bomo razkrili v začetku decembra.

Za vse tiste, ki spodnje ponudbe za naročilo knjige ne boste utegnili sprejeti, pred udeležbo na dogodku v branje priporočamo intervju z gospodom Videmškom, ki ga je konec oktobra na spletu objavila RTV Slovenija.  

*Udeležba samo s posebnim vabilom za člane Business Leaders Cluba.

Podarimo vam 10 knjig.

Vsi, ki želite pred obiskom dogodka knjigo PLAN B prebrati, vam omogočamo enostavno naročilo kar prek AmCham Slovenija. Na business@amcham.si nam do srede, 11. novembra 2020, sporočite naslov za dostavo in knjiga vas bo do konca tedna pričakala v nabiralniku.

Prvim desetim, ki oddate naročilo, knjigo podarimo. Redna cena knjige je 26,90 € in vključuje DDV, plačilo pa je po povzetju.