Slovenia Business Bridge™

Priložnosti v središču sprememb
Preberite več

Investicijsko-razvojna konferenca Slovenia Business BridgeTM

http://businessbridge.si/

Investicije in poslovne priložnosti so naša prioriteta. Skupaj postavimo Slovenijo na zemljevid konkurenčnih držav in si prizadevajmo, da bo Slovenija prva izbira investitorjev, ki prihajajo v Evropo.

Slovenia Business BridgeTM je poslovna konferenca, namenjena predstavitvi slovenskega investicijskega okolja in poslovnih priložnosti v Sloveniji tujim investitorjem, kakor tudi izpostavljanju konkretnih priložnosti za slovenska podjetja v ZDA ter na drugih tujih trgih. Je konferenca na najvišji ravni, ki povezuje poslovni svet, investitorje, predstavnike držav in diplomatski zbor.


Slovenia Business Bridge 2019

INOVATIVNOST, SODELOVANJE IN ZAUPANJE: POT DO USPEHA

Vprašanje, ki se pojavlja vse pogosteje, je, kako v času neprestanih sprememb zagotoviti trajnostno rast podjetja in ohraniti primerljivo prednost. Cenjeni govorniki iz Slovenije in tujine bodo inovacije, sodelovanje in zaupanje kot prednostno tematiko in dejavnike za doseganje dobrih poslovnih rezultatov in poslovnega uspeha postavili v središče pozornosti.

Dogodek bo odprl vrata podjetnikom in start-upom ter jim ponudil informacije o tem, kako biti uspešen na velikih, mednarodnih trgih, kako slediti najnovejšim tehnologijam ter kako razumeti pomen povezav med globalnimi dobavnimi verigami in lokalnimi podjetniki.

Udeleženci bodo pridobili vpogled v svet družinskih podjetij, ki postajajo in so postala multinacionalke. Soočili se bomo z vprašanji, kako voditi z jasno vizijo in navdihom, ki temelji na vrednotah, ter kako vzpostaviti zaupanje, zlasti z vidika razumevanja nenehnih tehnoloških in družbenih sprememb.

Video utrinke s konference Slovenia Business BridgeTM 2017 si lahko ogledate spodaj: