Vračamo družbi

Mesec hvaležnosti in korporativnega prostovoljstva
Preberite več

Želite z nami svojo zgodbo deliti tudi vi?

Nina Marinšek
nina.marinsek@amcham.si

Zavedamo se, da uspeh prinaša odgovornost. 

Letošnji mesec november smo preimenovali v Mesec hvaležnosti in korporativne odgovornosti, mesec malih pozornosti, empatije, iskrenosti in družbene odgovornosti. Cilj je dvojni: predstavljati pomen družbeno odgovornih akcij ter spodbujati in ustvarjati nove priložnosti korporativnega prostovoljstva in družbene odgovornosti; opozarjatio pomembnosti ohranjanja ravnovesja, hvaležnosti in družbene odgovornosti do sebe, svoje družine, sodelavcev in do družbe.

Korporativna odgovornost. Poslovni model za rast družbe.

Družbeno odgovorne akcije članov AmCham Slovenija pripomorejo k razvoju trajnostne, strpne, razvite, okoljevarstvene, vključujoče in moderne družbe, zato njih in njihov učinek s ponosom predstavljamo. Prav tako spodbujamo inovativne oblike sodelovanja z vsemi deležniki lokalnega okolja in ustvarjanje novih priložnosti, ki delujejo v dobrobit družbe, hkrati pa stimulativno vplivajo tako na zaposlene v podjetjih kot na poslovne cilje podjetja.

Na spletni platformi si od 22. novembra dalje lahko preberete, kaj vse v dobro družbe ustvarjajo člani AmCham Slovenija. 

Hvaležnost in osebna odgovornost. Vračajmo sebi, sodelavcem in družbi.

Hvaležnost je ena izmed najbolj cenjenih in za življenje pomembnih vrlin, saj pozitivno vpliva na vsa področja človeškega delovanja. Vsakodnevna hvaležnost lahko dolgoročno dobrobit človeka izboljša za več kot 10 %, kar je v poslovnem svetu enako, kot če bi za 2x povečali svoj prihodek. Vsak dan se soočamo z novimi izzivi, doživetji, pridobivamo nova znanja, poznanstva in izkušnje. Prizadevamo si za promocijo iskanja pravega ravnovesja, zato spodbujamo hvaležnost in družbeno odgovornost do sebe, svoje družine, sodelavcev in do družbe.

V mesecu novembru smo hvaležni. S tem damo vedeti, kako pomembno vrednost in učinek ima ena sama beseda v posameznikovem poslovnem okolju in njegovem vsakdanjem življenju. 

#HVALA

Zaključni Zahvalni dogodek

Mesec hvaležnosti bomo zaključili skupaj, ob druženju, širjenju optimizma in ustvarjanju dobrega, na zaključnem dogodku Meseca hvaležnosti in korporativne odgovornosti. Zaključni Zahvalni dogodek bo potekal na Zahvalni "Thanksgiving" dan, 22. novembra 2018. Več informacij sledi ...

 

Preberite si o projektu Vračamo družbi 2017