Vsak ima svojo zgodbo. Kakšna bo tvoja?

Prvi mentor dogodek, 14. oktober 2020
Preberite več

Vabimo vas, da se nam 14 . 10. 2020 ob 16.30 v živo v Catering Labu, Kavčičeva 66, Ljubljana ali prek spleta pridružite na zadnjem dogodku 2. generacije mentorskih parov v Prvem mentorju.

Dogodek Vsak ima svojo zgodbo. Kakšna bo tvoja? bo namenjen spoznavanju in iskanju taktik ter načinov kako v svojem zasebnem in poslovnem življenju rasti in se razvijati. Dogodek bo vodil in povezoval Mart D. Buh, direktor celovitih izkušenj, AmCham Slovenija, ki bo z navdihujočimi gosti skozi njihove osebne in poslovne zgodbe iskal recept za rast, preboj in ultimativno srečo.

PRIJAVA:

V ŽIVO                                                                                                      ZOOM


PROGRAM

  • 16.30    Prihod in registracija za udeležence v živo
  • 17.00    »Kako pripraviti dober predstavitveni govor (elevator pitch) in blesteti v mreženju« z Janom Kovačičem iz Uporabne psihologije.
  • 17.30    Intervju z mednarodno priznano managerko in voditeljico Mario Anselmi
  • 17.45    Iz oči v oči in brez cenzure – pogovor z uspešnimi, prodornimi posamezniki, ki v poslu in družbi puščajo pečat:
  1. Tina Štrubelj, Nelipot
  2. Marko Perme, Agilcon
  3. Žiga Vavpotič, Outfit 7
  • 18.30    Druženje ob upoštevanju predpisov NIJZ

Dogodek si bo v živo lahko ogledalo do 50 udeležencev, zato pohitite s prijavo. V primeru zapolnitve mest boste dogodek lahko v neposrednem prenosu spremljali prek spleta in bili z nami na daljavo.  

Na dogodku bo naša prioriteta vaša ter naša varnost. Dogodek bo organiziran v skladu s priporočili NIJZ, zato vse, ki se nam boste pridružili v živo, prosimo, da imate s seboj maske in jih nosite ves čas trajanja dogodka. V primeru, da se bodo razmere in posledično ukrepi za zajezitev pandemije zaostrili pa si pridržujemo pravico, da dogodek v celoti izpeljemo v online obliki. Dogodek torej bo – tako ali drugače.

Lepo vabljeni.

Ekipa Prvi mentor